Back to top

O grădină mai frumoasă și mai sănătoasă cu bioactivatorii Eparcyl

bioactivator 06/07/2020 0 comments

Vă întrebați cum? Procesul e simplu: locuiți la casă și aveți o fosă septică. Și care e legătura?, întrebați în continuare. Ei bine, doar dacă veți folosi Eparcyl, adică un bioactivator realizat în totalitate din substanțe naturale, 100% minerale, veți crește șansele de a avea o grădină sănătoasă, și asta pentru că apele uzate eliminate din fosă vor avea o calitate semnificativ îmbunătățită.

Formula plicurilor de bioactivatori Eparcyl pentru micro-stațiile de epurare conține 99.5% substanțe active naturale, fiind special realizată pentru a optimiza funcționarea acestora. Rezultatul utilizării bioactivatorului este rapid şi eficace: se reduce cantitatea de nămol şi deşeuri solide acumulate în fosa septică, dar ceea ce ne interesează în mod special este faptul că decantarea apelor uzate și digestia nămolului pot asigura cu adevărat sănătatea pământului și, drept consecință, și a grădinii dvs.

Apele uzate menajere conţin adesea detergenţi sintetici, acumulări de substanţe anorganice ce afectează pământul şi reduc cantitatea de oxigen din apă, fapt care duce la formarea aşa-numitelor „zone moarte”, care sunt în lume deja aproximativ 400.

Într-adevăr, calitatea apei este esențială, importanță recunoscută și de Națiunile Unite, atunci când, în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite asupra Mediului Înconjurător de la Rio de Janeiro a fost adoptată, la 22 decembrie 1992, hotărârea prin care 22 martie devenea „Ziua Mondială a Apei”.

Revenind acum la bioactivatorii noștri, trebuie să știți că bioactivatorul Eparcyl este un aditiv mineral, rezultatul a peste 30 de ani de muncă ai Centrului Tehnic de Cercetare Eparco din Franţa. Particulele sale de pudră constituie zone privilegiate de interacțiune pentru complexele de bacterii și enzime, activând procesul de digestie anaerobă. Mai precis, bioactivatorii provoacă multiplicarea foarte rapidă a bacteriilor utile în procesul de biodegradare. Și, cel mai important, acest lucru se întâmplă în mod natural.

Sănătatea grădinii dvs. este esențială pentru a vă putea bucura de culturi generoase și plante încântătoare ochiului. Însă, pentru a o putea menține, este important să vă asigurați că apa, pământul și plantele nu sunt afectate de boli și poluare.

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux