Back to top

Livrări și retururi

Plata produselor

Plata produselor se poate face prin ramburs sau plata la sediu.
Ramburs – La preluarea coletului de la agentul de curierat se achită contravaloarea produselor comandate, inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care vă este confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic.
Plata la sediu – La preluarea produselor de la depozitul firmei se achită contravaloarea produselor comandate, suma fiind exact cea care vă este confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

Livrarea produselor

Expedierea produselor se face prin firmele de curierat Fan Courier sau PrioriPost. Condițiile de expediere prin sunt următoarele: taxa de livrare este de 19 lei (TVA inclus), cu plata ramburs (la livrare). Livrarea se face în maxim 48 de ore (zile lucrătoare).

Curierul va face livrarea între orele 9.00-17.00 la adresa de livrare menționată în comandă și confirmată ulterior. Taxele de livrare sunt trecute pe factură, având de achitat doar rambursul (dacă este cazul) și nici o altă taxă suplimentară către curier.

Transport gratuit la comenzile mai mari de 150 RON.

Returul produselor

Termenul de returnare al produselor achiziționate este de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului, conform legislației în vigoare.
În acest sens, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Regula de mai sus se va aplica numai în cazul în care produsele sunt într-o stare perfecta, precum cea în care au fost livrate, fără urme ale utilizării, cu etichetele originale și în ambalajul original, cu toate documentele care l-au însoțit și dovada achiziției (copia facturii).

Pașii care trebuie urmați pentru returnare:
1. Înștiințarea comerciantului, prin telefon (031 405 34 75) sau e-mail (office@bioactivator.ro), despre dorința de returnare a produsului în termen de 14 zile lucrătoare de la primire.
2. Expedierea-retur a produsului în termenul de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului prin intermediul curierului cu care a fost livrată marfa.

Înlocuire sau retur bani

În funcție de opțiunea cumpărătorului, banii aferenți produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului de către Tehnomar SRL, în contul indicat de cumpărător.

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de către cumpărător.

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea sau nu a returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului drept despăgubire, suma ce va fi comunicată după evaluarea produselor returnate.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux