Back to top

3 motive pentru a folosi Bioactivatorul Eparcyl Pudră

bioactivator 06/07/2020 0 comments

Trebuie să vă avertizăm de la bun început că acesta este un articol tehnic. Asta e, uneori chiar trebuie să intrăm în ceva detalii.

Să începem, așadar!

Știți deja că Bioactivator.ro recomandă utilizarea săptămânală a unui pliculeț de bioactivator sub formă de pudră. Și asta pentru simplul motiv că utilizarea regulată a bioactivatorului Eparcyl reduce semnificativ numărul vidanjărilor. E momentul bun să vă spunem că, dacă intrați pe www.bioactivator.ro, puteți beneficia de o ofertă excelentă!

Și iată cele 3 motive pentru care este bine să folosim bioactivatorul Eparcyl:

  1. Economie de timp și bani: o fosă septică ce funcționează corect este foarte economică, iar folosind bioactivatorul Eparcyl pentru întreținerea regulată a fosei se răresc considerabil și vidanjările, ceea ce se traduce printr-o mai mare economie de timp și de bani.
  2. Problemele care pot apărea în etapa de digestie anaerobă dacă materiile solubile se acumulează mai repede decât pot fi transformate se rezolvă prin stimularea dezvoltării bacteriilor responsabile cu transformarea materiilor solide în acizi și apoi în gaze. Cum? Folosind bioactivatorul Eparcy, desigur: este creat în mod special pentru a îndeplini aceste două funcții.
  3. Pentru a evita orice alte inconveniente, trebuie să se activeze și să se susțină dezvoltarea acestor bacterii, cu nutrienți și substanțe care acționează ca niște cuiburi în care se multiplică. Bioactivatorul Eparcyl pudră vă vine acum în întâmpinare: cutia are 24 de pliculețe în loc de 22, la același preț!

Formula brevetată a Bioactivatorului Eparcyl, cutie cu 24 de pliculețe asigură funcționarea optimă a fosei septice pentru o perioadă de 5 luni și jumătate. În tot acest timp, materiile organice sunt degradate rapid, volumul nămolului este redus și mirosurile neplăcute sunt suprimate.

Profitați de această ofertă comandând online pe site nostru www.bioactivator.ro!

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux